ПРЕДАВАЊЕ СА ТЕМОМ МОГУЋНОСТИ КОРИШЋЕЊА ИПАРД ФОНДОВА ЗА ПОЉОПРОВРЕДНИКЕ


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/backajagoda/public_html/wp-content/themes/jagoda/aq_resizer.php on line 51

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/backajagoda/public_html/wp-content/themes/jagoda/aq_resizer.php on line 52

ПРЕДАВАЊЕ СА ТЕМОМ МОГУЋНОСТИ КОРИШЋЕЊА ИПАРД ФОНДОВА ЗА ПОЉОПРОВРЕДНИКЕ

 

Регионална развојна агенција Бачка

Представници Регионалне развојне агенције Бачка, у сарадњи са општином Бач организоваће 16. септембра 2015 године у 11 часова у Великој сали Културно-пропагандног центра у Бачу (Сала биоскопа) предавање са темом могућности коришћења средстава из ИПАРД II програм за пољопривреднике. Програмом је опредељено 175 милиона евра који ће се уложити у пројекте намењене руралном развоју Србије, а за средства ће моћи да конкуришу како физичка тако и правна лица.

ИПАРД II програм представља претприступну помоћ у области руралног развоја за програмски период од 2014. до 2020. године ради достизања европских стандарда и подизања конкурентности. Неке од мера које ће се финансирати су: инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава, инвестиције у прераду и маркетинг пољопривредних производа и производа, диверсификација пољопривредних газдинстава и развој пословања и техничка помоћ.

Општина Бач овом приликом позива све заинтересоване пољопривреднике да присуствују предавању како би се упознали са могућностима које пружа овај програм.

This entry was posted in Vesti.